För Bostadsrättsföreningar.

Boka en Myrorna-lastbil till föreningens städdag!

Nu erbjuder vi en tjänst som innebär att bostadsrättsföreningar kostnadsfritt kan boka en Myrorna-lastbil till föreningens städdagar. Här kan de som bor i föreningen passa på att lämna in sådant de inte längre använder. Vi tar emot kläder, prylar och möbler – allt som är helt och rent som vi sedan kan sälja vidare i våra butiker. Sakerna återanvänds, tillsammans bidrar vi till minskad klimatpåverkan och överskottet från vår verksamhet går till något gott för både människor och miljö.

Hur funkar det?

Du som företräder en bostadsrättsförening fyller i formuläret nedan med önskat datum. Du får sedan en bokningsbekräftelse och material som kan användas till skyltning i trappuppgången och mejlutskick för att de som bor i föreningen ska få information i god tid om att Myrorna kommer finnas på plats ditt valda datum.

På städdagen parkerar Myrorna-lastbilen i anslutning till huset/husen. Chauffören finns till hands under hela dagen och kan svara på frågor.

Myrorna-lastbilen kan bokas flera gånger per år, till exempel vid städdagar eller andra föreningsdagar och är tillgänglig även helgdagar. Bokning sker minst 1 månad innan önskat datum. Just nu kan du endast boka tjänsten i Stockholm.

Bokningsförfrågan

Vill du att Myrorna ska komma till er bostadsrättsförening? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Bostadsrättsförening(Obligatoriskt)
Kontaktperson, namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange önskat bokningsdatum och adress. Myrorna-lastbilen kan bokas flera gånger per år, till exempel vid städdagar eller andra föreningsdagar och är tillgänglig även helgdagar. Bokning sker minst två veckor innan önskat datum.
Godkännande personuppgifter

Hit går Myrornas överskott

Myrorna ägs av Frälsningsarmén och hela vårt överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Frälsningsarmén bedriver en rad olika sociala verksamheter och projekt som gör stor nytta i samhället. Det kan till exempel handla om att stötta barnfamiljer som lider av ekonomiska svårigheter eller att dela ut matkassar och kläder till de människor som behöver tillfällig hjälp med sin ekonomi. Du kan läsa mer om vad Myrornas överskott går till här.