Pynta påskriset med Gustav Broström!

Under våren kommer Gustav Broström inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix i samarbete med oss. Denna gång visar han hur du skapar vackert, handgjort pynt till påskriset på ett enkelt, billigt och hållbart sätt!

– Återbruk på högsta nivå! Att göra eget pynt till påskriset kan vara både enkelt och billigt. I Myrornas butiker kan man ofta hitta påsar med pärlor. Eller så köper man ett gäng halsband och ger dom ett nytt liv genom att göra hängen till påskriset.

– Ett annat tips är att leta efter berlockarmband, dessa funkar perfekt som pynt och kan lätt pimpas med pärlor.

– Påsken är en av mina favorithögtider och jag älskar att dekorera påskris. I samband med mitt samarbete med Myrorna har jag producerat massor av dekorationer och överväger att skaffa ett påskträd istället.

Hos oss på Myrorna hittar du allt du behöver för påskpysslet; påsar med pärlor, halsband, armband, ståltråd och såklart verktyg såsom tänger och saxar! Både i våra butiker och i vår webbshop.

Läs mer om Gustav i den tidigare artikeln där han trendspanar på broscher. Se även till att följa Gustav på hans inspirerande Instagramkonto Gustavsrum.

Myrornas sortiment är alltid 100 % hållbart, oavsett säsong. Hela vårt ekonomiska överskott går dessutom till välgörenhet. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Följ @myrorna på Instagram för daglig inspiration och fler spännande samarbeten!

Relaterat

Gustav Broström trendspanar på broscher!

Gustav Broström trendspanar på broscher!

I samarbete med oss kommer ni få följa Gustav Broström som under våren kommer att inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix och…

Läs mer


Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glansén är second hand-entusiasten och tv-producenten som driver instagramkontot @minafinafynd där hon delar sina fynd från loppis och auktion. ”Jag har gått på…

Läs mer


Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

I samarbete med oss på Myrorna har Elsa Billgren dukat upp till sommarfest i sin fina lada på Gotland! Här blev det grillade…

Läs mer