Pynta påskriset med Gustav Broström!

Under våren kommer Gustav Broström inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix i samarbete med oss. Denna gång visar han hur du skapar vackert, handgjort pynt till påskriset på ett enkelt, billigt och hållbart sätt!

– Återbruk på högsta nivå! Att göra eget pynt till påskriset kan vara både enkelt och billigt. I Myrornas butiker kan man ofta hitta påsar med pärlor. Eller så köper man ett gäng halsband och ger dom ett nytt liv genom att göra hängen till påskriset.

– Ett annat tips är att leta efter berlockarmband, dessa funkar perfekt som pynt och kan lätt pimpas med pärlor.

– Påsken är en av mina favorithögtider och jag älskar att dekorera påskris. I samband med mitt samarbete med Myrorna har jag producerat massor av dekorationer och överväger att skaffa ett påskträd istället.

Hos oss på Myrorna hittar du allt du behöver för påskpysslet; påsar med pärlor, halsband, armband, ståltråd och såklart verktyg såsom tänger och saxar! Både i våra butiker och i vår webbshop.

Läs mer om Gustav i den tidigare artikeln där han trendspanar på broscher. Se även till att följa Gustav på hans inspirerande Instagramkonto Gustavsrum.

Myrornas sortiment är alltid 100 % hållbart, oavsett säsong. Hela vårt ekonomiska överskott går dessutom till Frälsningsarméns sociala arbete. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Följ @myrorna på Instagram för daglig inspiration och fler spännande samarbeten!

Relaterat

Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

I samarbete med oss på Myrorna visar Elsa Billgren hur sommarens festmode kan se ut! Stylisten Malin Rudén har handplockat kläder från oss…

Läs mer


Modemedveten med Monika Kichau!

Modemedveten med Monika Kichau!

Till vårens första modekampanj har vi bjudit in Monika Kichau, stylist, modevetare och stilinspiratör! Bland Monikas stylistuppdrag räknas Gokväll i SVT där hon…

Läs mer


#myrornastil presenterar: Rebecka Luhmer Berglund

#myrornastil presenterar: Rebecka Luhmer Berglund

Rebecka Luhmer Berglund är personen bakom det fina Instagramkontot @hemmahosbecka. Hon visar upp sitt personligt inredda hem med bilder och korta filmer som…

Läs mer