I samarbete med Bea Szenfeld!

Bea Szenfeld är designern som gärna jobbar i oväntade material, mestadels papper. Alla verk görs för hand i hennes ateljé. Hon har utvecklat pappershantverket till en helt egen genre och hennes pappersplagg har burits av bl.a. Lady Gaga och Björk.

I samarbete med oss på Myrorna kommer hon att visa oss inspirerande sätt att tillverka dekorativa ting nu i sommar. Håll ögonen öppna på vår hemsida och i våra sociala kanaler för det perfekta sommarpysslet för de dagar du är sugen på DIY!

Bea, vilket är ditt bästa second hand-fynd?

”Jag har så många bra fynd, men mitt senaste är ett pussel med Mupparna från 70-talet samt en hög med MAD-tidningar från 60-talet.” berättar hon.”Jag älskar vintage och 99 % av allt jag köper, förutom mat, är vintage. Jag handlar på allt från loppisar till antikaffärer. Jag drar runt på landsbygden och gräver i loppislådor, men sitter också framför min dator och budar på saker på nätet.”

På tal om att buda på nätet har Bea valt ut dessa tre favoritauktioner i vår webbshop denna vecka (klicka på bilderna för att komma till produktsidorna).

Fotobok av David Lynch från år 2017.

Vinylskiva, Kiss – Revenge.

”När jag handlar vintage så lär jag mig så otroligt mycket historia och får samtidigt en fantastisk kunskap i materialkännedom. Att köpa begagnat är bra för miljön, det är supersnyggt och viktigt för att kunna ha en egen stil. Det är ett hållbart sätt att leva!”

Följ Bea Szenfeld och inspireras av hennes otroliga hantverk, kreationer och konst på hennes Instagramkonto @beaszenfeld!

Tagga @myrorna

Relaterat

Sensommarstunder man minns – med Kajsa Glansén!

Sensommarstunder man minns – med Kajsa Glansén!

Second hand-profilen Kajsa Glansén, som driver det inspirerande instagramkontot @minafinafynd, delar med sig av sitt härligaste tips för att skapa magiska stunder man…

Läs mer


Modemedveten med Monika Kichau!

Modemedveten med Monika Kichau!

Till vårens första modekampanj har vi bjudit in Monika Kichau, stylist, modevetare och stilinspiratör! Bland Monikas stylistuppdrag räknas Gokväll i SVT där hon…

Läs mer


S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

Läs mer