Hylla hantverket – broderier på textil!

Nästa gång du besöker någon av våra butiker – ta en extra titt på textilavdelningen där du kan hitta gardiner, dukar, kökshanddukar och andra tyger. Chansen att du hittar gamla, fina textilier med broderade monogram är nämligen väldigt stor!

Hylla hantverket och ta tillvara på många timmars brodyr genom att använda dessa fina textilier igen, och igen! Tillexempel såhär:

Kökshanddukar och tygservetter med monogram som servetter.

Att använda en tunn kökshandduk med en vacker brodyr som servett ger en personlig och unik touch på en dukning. Mixa, matcha och oroa dig inte för att de är olika. Ett enkelt sätt att knyta ihop dukningen är att knyta likadana band runt servetterna eller lägga en liten blomma på varje servett.

Slå in presenter i näsdukar och kökshanddukar med broderade bokstäver.

Perfekt inför namnsdagar, födelsedagar, dop eller andra högtidsdagar. Varför inte slå in en liten burk hembakt som en gå-bort-present? Eller bara överraska någon du tycker om med något fint inslaget i en näsduk med personens initialer? Garanterat något mottagaren kommer bli glad över och vilja spara!

Välkommen in till någon av våra butiker för mer inspiration och massor av textilier att välja på!

 

 

#myrornastil

  Relaterat

  Pigga upp påskdukningen i härligt påskiga färger.

  Pigga upp påskdukningen i härligt påskiga färger.

  Trots ännu en annorlunda påsk tycker vi att påskdukningen kan få liva upp tillvaron med sina härliga färger! När du handlar hos oss…

  Läs mer


  Vi tipsar: Så firar du en hållbar påsk- 5 enkla knep.

  Vi tipsar: Så firar du en hållbar påsk- 5 enkla knep.

  Låt den annars så gula påsken få bli lite grönare i år med fem enkla och hållbara knep. Men först, glöm inte att…

  Läs mer


  Hållbart för hela hemmet!

  Hållbart för hela hemmet!

  Slit och släng är inget för ditt hem. När du handlar hos oss går överskottet till människor som lever i utsatthet. 100 %…

  Läs mer