Aktivera midsommarklänningen med Hållbara Sara!

Ni vet den där ljuvliga midsommarklänningen som bara hänger i garderoben i väntan på midsommar? Vet ni vad, vänta inte! Ta fram den, använd den redan nu och fortsätt med det långt in i höst för att ge den ett längre liv.

”På själva midsommarafton stylas min pre-älskade, blommiga klänning som vanligt till gummistövlar, regnjacka och midsommarblomster i håret.” berättar inspiratören Hållbara Sara (@hallbarasara på Instagram) som visar hur du stylar den alla andra dagar längre ner i artikeln!

Till fest:

”Med en färgglad second handlad sjal i håret och ett par nätta sandaletter på foten blir klänningen perfekt för sommarfesten med kollegorna eller en uteservering med vännerna.”

På jobbet:

”Blus, skjorta eller tröja under klänningen och par ljusa sneakers är perfekt för en dag på kontoret.”

På loppisrundan:

”Förvandla klänningen till en kjol med en blus ovanpå. Knyt blusen eller använd en snodd för att sno ihop den i sidan. Matchas med rymlig väska ifall en ljusstake eller två slinker med.”

På stranden:

”Med solhatt och fotriktiga sandaler på fötterna och en stor rymlig stråväska för snacks, bok, vattenflaska och solkräm blir klänningen perfekt för lata dagar på stranden.”

”Man fastnar lätt i samma mönster och lämnas lätt med känslan av att ha en garderob full av kläder men ingenting att ha på sig. Då är det dags att aktivera ett plagg, genom att styla det på fem olika sätt under samma vecka. Det brukar sätta fart på kreativiteten och väcka lust i övriga garderoben!”

”Mitt andra tips för att aktivera garderoben är att komplettera med second hand. Vill slå ett slag för att leta fina unika väskor, skärp och sjalar second hand för att piffa upp din look.” tipsar Sara.​

Spana även in de här smarta stylingtipsen i rörligt format där hon visar hur du stylar en klänning på fem olika sätt!

Kanske hänger midsommarklänningen redan i din garderob? Annars hänger den garanterat i någon av våra butiker eller i vår webbshop! Välkomna in!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration!

#myrornastil

  Relaterat

  Modemedveten med Monika Kichau!

  Modemedveten med Monika Kichau!

  Till vårens första modekampanj har vi bjudit in Monika Kichau, stylist, modevetare och stilinspiratör! Bland Monikas stylistuppdrag räknas Gokväll i SVT där hon…

  Läs mer


  Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

  Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

  Rebecca Revelj är den 36-åriga ekonomiassistenten från Göteborg som just nu läser en kurs i cirkulär textil på Högskolan i Borås och som…

  Läs mer


  Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

  Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

  I samarbete med oss på Myrorna visar Elsa Billgren hur sommarens festmode kan se ut! Stylisten Malin Rudén har handplockat kläder från oss…

  Läs mer