Klappat och klart med våra julklappstips!

Nu börjar det bli dags att planera årets julklappar. Våra handplockade julklappstips gör det lätt för dig att handla klappar till dina nära och kära.

Inför jul ska mycket planeras. Umgänge, mat och inte minst inhandlingen av julklappar. Botanisera i lugn och ro bland våra handplockade och inslagna kit med julklappar, där vi valt ut någonting för alla. Vad sägs till exempel om ett bokpaket till farfar eller ett smyckesset till mamma?

Bäst för både människa och miljö är förstås att handla dina klappar second hand. Allt överskott går till att hjälpa människor som lever i utsatthet. En riktigt god jul helt enkelt!

Julklappstips för 150 kr – Smyckesset, med ett halsband och två par örhängen.

Julklappstips för 200 kr – Bokpaket, Nils Håkansson.

Julklappstips för 300 kr – Smyckesset med två halsband, ett armband och ett par örhängen.Se fler julklappstips här och kika in i vår stora webbshop. Välkommen även in i någon av våra butiker för ännu fler julklappar att välja på!

#myrornastil

  Relaterat

  Julen har kommit till oss på Myrorna!

  Julen har kommit till oss på Myrorna!

  Hitta julstämningen hos oss. Från och med den 21 oktober finns julprylar till försäljning i alla våra butiker. Nu plockar vi fram adventsstjärnor,…

  Läs mer


  Så firar du en hållbar jul

  Så firar du en hållbar jul

  Nu är det jul igen och i år låter vi den väl vara hållbar för själ, hjärta och jorden? För att du ska…

  Läs mer


  Hållbart mode för julens alla fester!

  Hållbart mode för julens alla fester!

  Oavsett om det gäller adventsfika, julparty med jobbet, glöggmingel eller släktmiddag så kräver alla sin outfit för den rätta julkänslan. Passa på att…

  Läs mer