Inred med Johanna Tjäder!

Inspiratören Johanna Tjäder visar hur man kan inreda med second hand för att skapa ett personligt hem med dekorativa blickfång. Allt bestående av unika och udda saker du hittat second hand, prylar du sparat genom åren och sådant som du redan har hemma.

”Skapa stilleben genom att blanda olika texturer, metaller och höjder. Ställ något framför och något längre bak. Blanda gärna in en accentfärg och något levande som en blomma, växt eller tända ljus.” tipsar Johanna.

”Är det någon pryl som betyder mycket för dig men som är liten i storlek? Höj upp det genom att ställa det på en hög med böcker!”

”Annars tycker jag att det viktigaste är att du skapar din egna prägel på ditt stilleben. Är du spretig i din stil eller kanske gillar du konceptet ”more is more”? Visa det! Ta fram den fula fågeln i keramik som får dig på bra humör varje gång du ser den. Ställ farmors gamla kaffekopp i fönstret och plantera någonting i den.”

”Det behöver inte vara enhetligt. Eller är det kanske just det spretiga som gör att det blir enhetligt? Låt dig inte påverkas för mycket av andra utan gå efter vad som gör dig glad! Låt din inredning sakta växa fram med tiden.” säger Johanna.

Hos oss på Myrorna hittar du massor av fina detaljer till din inredning! Hitta din närmsta butik här eller ta en titt i vår välfyllda webbshop som fylls på varje vecka.

Läs mer om Johanna här, följ och inspireras av hennes Instagramkonto @johantatantatant och håll utkik de kommande veckorna för fler härliga inredningstips!

 

#myrornastil

  Relaterat

  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Upgrade, DIY, kreativt återbruk eller remake som det också heter handlar om att uppgradera plagg och förlänga livslängden på saker genom att ta…

  Läs mer


  Utelivet är det nya innelivet!

  Utelivet är det nya innelivet!

  Second hand-proffset med ett Instagramkonto som inspirerar är Johanna Tjäder, kanske mest känd som @johantatantatant. I ett samarbete med oss har hon de…

  Läs mer


  S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

  S som i sommar, sol och second hand med Kajsa Glansén!

  Second hand-proffset Kajsa Glansén, @minafinafynd på Instagram, vet verkligen hur man maxar sommaren på ett hållbart sätt! ”S som i sommar, sol och…

  Läs mer