Helhetslösningar för dödsbon och hela hem – vi hjälper er hela vägen

Ibland kan det vara övermäktigt att ta hand om ett helt dödsbo. Det ska sorteras, slängas, packas, städas och ibland även säljas. För att göra det enklare för dig har Myrorna samarbete med andra aktörer så att vi kan erbjuda dig en färdigskräddad helhetslösning. Myrorna arbetar tillsammans med med Circla Recycling, entreprenör till Stockholm Vatten & Avfall, för att kunna erbjuda en bra lösning vid  dödsbon. I en svår situation kan det vara tufft att rensa själv. För att kunna hjälpa hela vägen har Circla även samarbete med professionella städbolag och mäklare.

Myrorna tar hand om allt som går att återanvända

När det gäller dödsbon och hela hem erbjuder Myrorna sig att ta emot allt som går att återanvända och vi kan även hjälpa till med packningen.  Vi börjar alltid med att göra en besiktning av lägenheten. Då kan vi planera hämtningen och informera om det är något vi inte kan ta emot.

Circla återvinner och sorterar

Därefter får kunden erbjudande om att låta Circla ta hand om det som inte kan återanvändas. De har god erfarenhet och kunskap av sorteringsprocessen och säkerställer att så mycket som möjligt av det överblivna återvinns.
Här kan du läsa mer om Circla.

Slutstädning av bostaden

För de som önskar kan sedan Circlas samarbetspartners städa lägenheten och göra den klar för ny boende eller försäljning.

Få hjälp med försäljning av bostaden

För de som önskar kan också Circla erbjuda hjälp med försäljning genom trygga mäklarsamarbeten.

På Myrorna är vi glada att kunna erbjuda smidiga lösningar för närstående i en svår situation.

Kontakt för hjälp med dödsbo:
Ring oss på 08-56316903