Premiär för vår nya inredningstjänst!

Majoriteten av alla företag jobbar med hållbarhet men få inreder sina lokaler med second hand. Nu blir det lättare. Idag lanserar vi på Myrorna en ny inredningstjänst som hjälper stora som små företag att gå från snack till verkstad.

55 procent av de svenska små och medelstora företagen arbetar med hållbarhetsfrågor ur ett miljömässigt, socialt och etiskt perspektiv, enligt Tillväxtverket. Med vår nya inredningstjänst vill vi hjälpa företagen att implementera hållbarhetsarbetet ytterligare.

– Det har aldrig varit lättare att agera hållbart som företag utan att tumma på varken kvalitet eller stil i sin inredning. Vi skapar fina, unika och fräscha lokaler för ändamålet, allt ifrån mood board till leverans av inredning och, om uppdragsgivaren vill, hjälp med val av golv och väggar, säger inredaren och kreatören Sanna Evers.

Genom att anlita oss på Myrorna kan visningslägenheten, kontoret eller konferensrummet få nytt liv på ett hållbart sätt. Företag som vill bidra till att cirkulera möbler och inredningsprylar kan dessutom höra av sig till Myrorna för värdering och upphämtning. Den som är intresserad kan höra av sig till marknad@myrorna.se.

– Vår inredningstjänst ligger helt i tiden och bidrar i allra högsta grad till en nödvändig cirkulär konsumtion. Vi får in 13 ton inredning till Myrorna varje dag, som bara väntar på att pryda en ny plats! Genom att inreda second hand och sedan lämna det vidare för återanvändning, kan vi tillsammans verka för en mer hållbar konsumtion som respekterar klimatet, säger Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef på Myrorna.

Myrorna inredde nyligen en fyrarummare i Ludvika för 20 000 kronor.

Under hösten 2021 fick vi på Myrorna i uppdrag av fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Ludvika att inreda en nyrenoverad fyrarummare på 115 kvadratmeter. Under två och en halv månad samlade Sanna Evers in allt från bestick till soffa. Prislappen för inredningen landade på 20 000 kronor. Reaktionerna lät inte vänta på sig. Sedan vi presenterade lägenheten har många hört av sig och hyllat initiativet. Intresset har medfört att vi också planerar för att erbjuda tjänsten till privatpersoner.

Relaterat

Det våras för den hållbara dukningen

Det våras för den hållbara dukningen

Dukat för en hållbar valborg – i vårens grönska Glad valborg! Nu stundar högtiden när vi firar in våren, utomhusfesternas startsignal om man…

Läs mer


DIY – Så gör du om en gammal skolbänk

DIY – Så gör du om en gammal skolbänk

DIY – Do It Yourself är ett sätt att få second hand att bli precis det man vill att det ska vara. Många…

Läs mer


I samarbete med Bea Szenfeld!

I samarbete med Bea Szenfeld!

Bea Szenfeld är designern som gärna jobbar i oväntade material, mestadels papper. Alla verk görs för hand i hennes ateljé. Hon har utvecklat…

Läs mer