Årets julklapp 2021: Presentkort för en godare jul!

Vill du hitta den perfekta julklappen? Du kan sluta leta. Med Myrornas klimatsmarta presentkort ger du bort en bättre värld.

Vad sägs om en kappa eller kostym i klassiskt snitt, en äkta möbel eller en unik tavla? Låt dina nära och kära själva få välja sina klappar i vårt breda utbud av kläder, möbler och prylar.– Ingen kan göra allt med alla kan göra något.

Genom att köpa ett presentkort hos oss på Myrorna sparar du på jordens resurser och bryr dig samtidigt om din medmänniska. Överskottet av försäljningen går till att hjälpa människor som lever i utsatthet, säger Caisa Ingemarsdotter, chef för försäljning och varuförsörjning på Myrorna.

År 2019, innan pandemin lamslog handeln, köpte svenskarna julklappar för hela 21 miljarder kronor, enligt Svensk handels julrapport. Det motsvarar ungefär 3 000 kronor per person. Men planeten har inte råd med en ökad konsumtion av nyproduktion. Bara svenskarna måste minska sina koldioxidutsläpp från tio ton till under ett ton per person och år innan år 2050, om vi ska klara målen i Paris-avtalet.

– Gör nästa generation en tjänst och handla hållbart. Att shoppa second hand är roligt, klimatsmart och medmänskligt, säger Caisa Ingemarsdotter.

Våra presentkort kan du antingen köpa i vår webbshop eller i någon av våra butiker. Om du är ett företag som skulle vilja köpa presentkort som julklapp till dina anställda kan du maila oss på marknad@myrorna.se. Presentkorten går att ladda med valfritt belopp och kan nyttjas i alla våra butiker i Sverige under ett års tid.

Relaterat

Vi har listat julklappstips som räddar julen!

Vi har listat julklappstips som räddar julen!

Nu är det jul igen, och nu ska det ges bort secondhand-fyndade julklappar. Men hur gör man egentligen? Lugnt, vi har samlat mängder…

Läs mer


Klappat och klart med våra julklappstips!

Klappat och klart med våra julklappstips!

Nu börjar det bli dags att planera årets julklappar. Våra handplockade julklappstips gör det lätt för dig att handla klappar till dina nära…

Läs mer


Ge bort ett presentkort på Myrorna i julklapp

Ge bort ett presentkort på Myrorna i julklapp

Ibland är det svårt att veta vad som passar mottagaren. Kanske en vas, men stilen kanske inte passar och vill hen ha en…

Läs mer