Grattis Caisa, ett år på jobbet som försäljningschef!

försäljningschef Myrorna

I maj har vår försäljningschef Caisa Ingemarsdotter varit ett år på jobbet. Hon kom närmast från Gudrun Sjödén där hon varit  både försäljningschef och regionchef för Norden. Vi frågade lite om hur det är att jobba på Myrorna.

Motsvarade jobbet förväntningarna?

Jobbet överträffade förväntningarna! Det finns en stor & bred kompetens på alla nivåer som imponerat, och engagemanget som finns här är verkligen unikt.

Hur var mottagandet?

Jag tillträdde en tjänst som hade stått tom i nästan ett år så jag kände mig verkligen efterlängtad. I övrigt var det ett väldigt professionellt välkomnande, men också utan silkesvantar. På grund av de skriande behoven så var det inte någon ”smekmånad” först direkt, utan det var hands on dag två. Som tur är passar det mig bra att få kasta mig in i saker och få jobba konkret tidigt.

Vad är det viktigaste du gjort här under ditt första år?

Något som vi jobbat mycket med är att skala av och förtydliga våra mål och hur vi gemensamt tar oss dit. Myrorna har ju tre huvuduppdrag som ska uppfyllas och under de finns en mängd olika saker som vi ska jobba mot. Den positiva utmaningen med medarbetare med ett högt engagemang är att det lätt blir lite spretigt om man då försöker springa på alla bollar samtidigt. Vi behövde definiera oss mer, se till vad som var viktigt och jobba med en gemensam prioritering. Det har varit ett viktigt arbete och ett stort första steg där jag behövt stöd av hela organisationen. Jag har framförallt haft stor hjälp av mina kompetenta medarbetare i försäljningsledningen och ute i butikerna för att sy ihop det hela vägen. Nu har vi mer fokus och ett tydligt gemensamt mål så att alla kan jobba åt samma håll!

Jag är oerhört stolt över att få arbeta med och för en organisation som jobbar mot så viktiga uppdrag som Myrorna. Här har jag som försäljningschef en viktig kugge i att vara med och rädda världen – genom att sälja mer second hand. Kan det bli lyxigare?