Myrorna, Jakobsberg centrum

Butiken upphör! Sista försäljningsdag är den 15 november 2022. Välkommen till våra övriga butiker i Stockholm!

@myrornajakobsberg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: There is no connected account for the user myrornavasteras.

Öppettider

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag: Stängt
  • Onsdag: Stängt
  • Torsdag: Stängt
  • Fredag: Stängt
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.

Vill du skänka lite större mängder har vi möjlighet att ta emot gåvor via vår lastkaj senast 1 timme före stängning. Du åker in genom garaget, från stora parkeringen på Tornérvägen 27.


Myrorna Second Hand – Jakobsberg 

Mitt i Jakobsberg har vi en stor butik i två våningar full med spännande och bra second hand. Här hittar du handplockade kläder, möbler och inredning för alla stilar och smaker. Kom in till oss och se till att ditt nästa köp är 100 % hållbart! 

Vi har länge försett Jakobsberg med hållbara kläder och klimatsmart inredning och det tänker vi fortsätta med. Butiken ligger centralt i Jakobsbergs centrum. Hit tar du dig enkelt till fots, med cykel eller kollektivt och på hyllorna i butiken hittar du bland annat skor, jackor, jeans, t-shirts, tröjor, klänningar, skjortor, porslin, tavlor och massor av inredning. 

Second hand-butik i Jakobsberg.

Butiken i Jakobsberg är vi lite extra förtjusta i. Det beror på att vi delar lokaler med Matmissionen. Du kanske undrar vad Matmissionen är? Jo, på hyllorna finns frukt och färskvaror som behöver användas snart. Förutom att erbjuda billig mat till människor som behöver det, bidrar vi genom Matmissionen också till minskat matsvinn. Ett riktigt bra initiativ tycker vi, som älskar allt som bidrar till en mer hållbar värld. 

Vi öppnade vår första butik för över 125 år sedan, och redan då hade vi hållbarhet för ögonen. All vår verksamhet handlar om att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Den vinst vi gör går till insatser för människor som lever i utsatthet. När du handlar hos oss kan vi bidra till en tryggare vardag för någon som lever med hot om våld, ett mål mat eller tak över huvudet. Idag är vi Sveriges största aktör när det gäller att samla in och sälja kläder och prylar som kan återanvändas. 

Lämna till välgörande ändamål.

Hos oss kan du också lämna in sådant som du inte använder. Vi tar emot både kläder, inredning och möbler i fint skick. Så kom förbi oss nästa gång du rensat i garderoben eller förrådet och sorterat ut det som går att sälja vidare. Det är tack vare dig som kan vi fortsätta jobba för ett mer hållbart samhälle samtidigt som vi erbjuder Stockholms bästa second hand.