Myrorna, Borlänge – butiken har upphört

Butiken har stängt igen permanent i november 2022.

Öppettider

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag: Stängt
  • Onsdag: Stängt
  • Torsdag: Stängt
  • Fredag: Stängt
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Butiken ligger vid Kupolen i Borlänge.

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Borlänge

Är du på jakt efter second hand i Borlänge? Då har du kommit rätt! Vår butik finns i centrala Borlänge, nära annan shopping. Det ska vara enkelt att hitta hållbar och bra second hand, därför är vi extra glada att vår butik ligger mitt i stan! Hos oss hittar du vintage, inredning, personliga plagg och prylar. Och det bästa av allt är att det är 100% hållbart! Vår vinst går till välgörande ändamål, så när du köper dina nya favoriter hos oss bidrar du till ett mer medmänskligt samhälle. Win win!

Fynda vintage i Borlänge.

I vårt sortiment finns det mesta man kan tänkas behöva – kläder som klänningar, jeans, tröjor och barnkläder, och ett brett sortiment av inredning med allt från prylar och porslin till större möbler. Vi har dessutom en fin avdelning med böcker för bokslukaren. 

Skänk kläder och möbler till välgörenhet.

I vår second hand-butik i Borlänge kan du inte bara handla – du kan också lämna det som är helt, rent, fint och som du inte längre behöver! All vår verksamhet börjar med det som skänks till oss. Rensa gärna i garderober och förråd och kom in till oss med det som är i fint skick och kan säljas vidare, så ser vi till att det får ett nytt hem hos någon annan. Tillsammans med dig kan vi fortsätta att kämpa för en mer medmänsklig värld och samtidigt erbjuda Borlänges bästa second hand. 

Vi startade vår första butik för över 125 år sedan dess har vi varit experter på två saker – bra second hand och hållbarhet. Att handla second hand är inte bara bra för miljön, när du väljer en ideell second hand hjälper du också samhällets utsatta. Att handla hos oss är att ge mat till någon som är hungrig, tak över huvudet till den som inte har någonstans att bo eller skyddat boende för kvinnor och barn.

Vi hälsar dig varmt välkommen in till oss för att göra ditt nästa second hand-fynd. Hos oss är alla prylar och kläder unika, och finns oftast bara i ett exemplar. Ett lyckat recept när du vill ha ett unikt hem och en personlig stil. Vi ses i butiken!