Buda på designmöblerna som skapades av influencers under en dag!

DIY designmöbler av second hand

Vi bjöd till Gör-det-själv fest i hållbarhetens tecken! Under några timmar fick tolv influencers gå loss på tio IKEA-möbler från Myrorna som var i behov av lite mer kärlek och personlighet. Resultatet blev fantastiskt! Nu kan en av dem bli din – auktionen börjar den 1 november och varar fram till den 12 november. Eventet gjordes i samarbete med Prettypegs och Mall of Scandinavia och hela överskottet från auktionen går till Frälsningsarméns arbete mot människohandel.

Här kommer du till auktionen på Prettypegs hemsida

DIY med second hand - Alva FierroIKEA Ivar

Designer: Alva Fierro

Alva är innehållsansvarig redaktör för en av Sveriges bästa inredningsmagasin, Residencemagazine.se.

Hemsida: alvafierro.residencemagazine.se

Instagram: @alvafierro

DIY second hand Alva Fierro

 

IKEA Kallax

Designer: Viktoria Holmgren

Viktoria jobbar deltid som influencer, fotograf och stylist, övrig tid arbetar hon på en förskola i en idyllisk by utanför Umeå.

Hemsida: baravickan.se

Instagram: @BaraVickan

DIY med second hand alva fierro

IKEA Flisat Dockhus/vägghylla

Designer: Elin

Elin driver tillsammans med sin goda vän Marie webbshoppen littlevenue.com. Tillsammans har de en stor passion för barnrumsinredning och design. Deras passion är att hitta nya varumärken från hela världen och är ofta först i Sverige med att saluföra varumärkena. I kombination erbjuder de samtidigt mer etablerade varumärken och produkter – ett sortiment för alla!

Hemsida: www.littlevenue.com

Instagram: @elinochalva

DIY second hand dockhus

DIY förvaringspall Mimmi StaafIKEA Eket väggskåp med dörr

Designer: Mimmi Staaf

Mimmi Staaf driver sitt eget möbelmakeri i form av verkstad, butik och webbutik i Midsommarkransen, Stockholm. På hennes blogg hittar du möbelprojekt före- och efter fixande + mycket annat fint med syfte att inspirera sina läsare.

Hemsida: mimmistaaf.com

Instagram: @mimmistaaf

 

DIY växthusbänk Pernilla janssonIKEA Socker växthus

Designer: Pernilla Jansson

Pernilla Jansson arbetar som inredare på heltid. Hon bor med sin familj i en gammal villa som hon just nu totalrenoverar. Ibland tar hon däremot en kaffepaus och uppdaterar instagram. Hon bjuder på stort som smått, gällande framför allt inredning.

Hemsida: http://pernilla.homespo.se

Instagram: @pernillasinterior

 

DIY hallmöbel Ida Nordic RemakeIKEA Kökstomme Metod

Designer: Ida Hansson

Ida Hansson driver inredningsbyrån Nordic Remake sedan 2017. Ida har sin utgångspunkt i en by strax utanför Umeå, dock tar hon uppdrag och inredningskonsultationer för hela Sverige och Nordien. Ida arbetar gärna med stylinguppdrag, färgsättning, målning och kreativa lösningar. Idas ambition är att alltid skapa en genomtänkt, harmonisk och hållbar inredning.

Hemsida: www.nordicremake.se

Instagram: @nordic_remake

DIY hallmöbel Nordic Remake

 

DIY fårskinnspallIKEA Frosta pall 

Designer: Ellinor Halling

Ellinor Halling erbjuder inredningsprodukter och möbler i skandinavisk stil av läder i hög kvalitet. Produkterna är gjorda lokalt i en mindre skala med en unik prägling och hantverkskänsla. Lädret kommer främst från svenska garverier och är vegetabiliskt garvat skinn från Tärnsjö

Hemsida: www.ellinorhalling.com

Instagram: @ellinor_halling_design

DIY fårskinnspall Ellinor halling

DIY boklåda barnrum mrs mighettoIKEA Flisa barnpall & hylla Metod

Designer: Anna Sylvan & Malin Mighetto

Mrs Mighetto är ett svenskt framgångsrikt varumärke. Företaget grundades 2014 och är belägna i Stockholm. De erbjuder främst posters och olika tapeter i drömliknande illustrationer. Karaktärerna är sagoinspirerande, i ett Skandinaviskt perspektiv, som får betraktaren att drömma sig bort i Mighettos värld.

Hemsida: www.mrsmighetto.se

Instagram: @mrsmighetto

DIY boklåda barnrum mrsmighetto

DIY sekretär VintagefabrikenIKEA Eket väggskåp

Designer: Linda Hansson och Louise Lemming

Vintagefabriken säljer väl utvald vintage och unik och småskalig design för stora och små. Linda och Louise handplockar alla sina varor med stor omsorg för produkten, producenten och vår omvärld. De är stylister inom inredning och mat, och de vurmar för vintage, vackra inredningsdetaljer och slow living – konsumtion som helt enkelt är lite snällare mot miljön.

Hemsida: www.vintagefabriken.se

Instagram: @vintagefabriken

DIY sekretär Vintagefabriken

DIY personligt dressingroom skåp Madeleine Asplund Klingstedt interiorIKEA Lillången väggskåp och IKEA lillången avslutningshylla. 

Designer: Madeleine Asplund Klingstedt

Madeleine driver Asplund Klingstedt Interior som erbjuder inrednings-design för såväl privata och kommersiella uppdrag så som privata hem restaurangen och kontor.

Hemsida: asplundklingstedtinterior.residencemagazine.se

Instagram: @asplundklingstedtinterior